JE LIJF VERTELT

Je lijf is een zeer efficiënte raadgever. Alle emoties die je ervaart, worden opgeslagen in je lijf. Wat je voelt geeft eerst een signaal in je lijf en dan pas ontstaan de woorden in je hoofd. Wanneer je de taal van je lijf (beter) leert verstaan kan je beter leren sturen hoe jij je voelt en hoe je hier uiting aan geeft.

We gaan een dagdeel aan de slag met het ontdekken waar de basisemoties Bang, Boos, Blij & Bedroefd zich in jouw lijf laten zien. Welke emotie komt bij jou goed binnen en welke ga jij het liefst uit de weg? En welk effect heeft dit alles op jouw leven?

Na deze training (halve dag)

 • heb je kennis gemaakt met de taal van jouw lijf.
 • heb je inzichten in een aantal van jouw gedragspatronen in het uiten van je emoties.
 • heb je helder hoe je hier effectiever gebruik van kunt maken.

Wil jij de taal van jouw lijf (beter) leren her- en erkennen, voel je dan van harte welkom op de training Je lijf liegt niet.

Zie de agenda voor de eerst volgende datum van deze training.

VROUWENKRACHT

Deze eendaagse training is speciaal voor vrouwen om nog beter in contact te komen met hun vrouwelijke, natuurlijke kracht.

Ben jij je bewust van jouw vrouwelijke kracht? Zet je deze bewust in of heb je geen idee hoe dat moet?  Om optimaal gebruik te maken van deze kracht is het goed om te weten wie jij bent en om zicht te hebben op de (beperkende) overtuigingen en patronen die jou in de weg staan om volop in jouw vrouwelijke kracht te kunnen staan.

Natuurlijk Krachtig werkt lijfgericht. We gaan aan de slag met wat jouw lichaam je vertelt over jouw verlangens en angsten en welk effect deze op elkaar hebben.

Na training:

 • heb jij kennis gemaakt met de impact van de vrouwenlijn waar jij uit komt.
 • heb je helder hoe jij wel of niet contact maakt met jouw vrouwelijke energie.
 • hoe je dit gericht kunt inzetten.

Wil jij op een diepere laag kennis maken met jouw vrouwelijke energie, voel je dan van harte welkom bij de training Vrouwenkracht. Deze training is ook zeer geschikt om samen met vriendinnen of vrouwelijke collega’s te doen.

Zie de agenda voor de eerst volgende datum van deze training.

 

PERSOONLIJKE KRACHT

Een tweedaagse training om beter in contact te komen met jezelf en jouw natuurlijke kracht.

Waar je ook bent en wat je ook doet, je neemt altijd jezelf mee. Om optimaal gebruik te maken van jouw natuurlijke kracht is het goed om te weten wie jij bent en om zicht te hebben op jouw (beperkende) overtuigingen en patronen. Raak je bewust van de maskers die jij gebruikt en leer kiezen in het nu. Immers, als je niet weet wat voor masker je op hebt, lukt het ook niet om hem af te zetten.

Natuurlijk Krachtig werkt lijfgericht. We gaan aan de slag met wat jouw lichaam je vertelt en hoe je hier bewust gebruik van kan maken.

Na de training

 • ben jij je bewuster van de polariteiten in jezelf.
 • heb je zicht op de hoe jij om gaat met je basisemoties.
 • weet je wat jouw wensen in de weg staat.
 • heb je meer kennis van jouw persoonlijke grenzen.
 • kan je jouw gemak in het ongemak creëren.
 • sta je in dieper contact met jezelf.
 • ervaar jij jouw persoonlijke kracht.

Wil jij op een diepere laag kennis maken met jezelf? Voel je dan van harte welkom op de tweedaagse training persoonlijke kracht. De persoonlijke kracht-dagen worden gehouden in mijn praktijkruimte in Annen en zijn inclusief uitgebreide lunch.

Zie de agenda voor de eerst volgende datum van deze training

Alle trainingen zijn ook als incompany in te zetten. Zijn er andere vragen of wensen neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek

Agenda 2021

9 juli

Vrouwenkracht

Deze eendaagse training is speciaal voor vrouwen om nog beter in contact te komen met hun vrouwelijke, natuurlijke kracht.

Voor meer info zie: Trainingen

Van 10.00 tot 17.00. Inloop vanaf 9.30 inclusief luxe lunch

Investering: €265,- incl. BTW

Neem Contact op

Location: Anlooërweg 2, 9468 CN Annen

Telephone: (06) 129 63 225

BTW: NL001376102B18