Coaching

In een coachtraject werken we 1-op-1. Mijn coaching bestaat uit systemische werken, lijfgericht werken, NLP en Transactionele analyse.

Systemische werken is een krachtige vorm. Een vorm waarbij je een 3D plaatje creëert van jouw thema. In dit plaatje krijg je de kans te ervaren, aan te kijken, waar te nemen en in beweging te komen. Er wordt zichtbaar wat onzichtbaar is. En je wordt je bewust van thema’s waar je nog onbewust van bent.

Het lijfgericht werken is hierin een krachtige aanvulling. Al onze ervaringen worden opgeslagen in de cellen van ons lijf. Wanneer er een gebeurtennis voorbijkomt die ook maar een beetje lijkt op een eerdere ervaring reageert ons lijf hier onbewust op. Dit heeft invloed op de manier waarop we omgaan met de gebeurtenissen in het nu. Door de taal van je lijf te (her)kennen wordt het een stuk makkelijker om in het nu te reageren. Dit omdat je je bewust wordt dat je ook door iets ouds wordt geraakt. Je gaat op zoek in je lijf waar het schuurt en door welke overtuigingen en patronen dit gevoed wordt.

Je gaat op zoek naar wat jij in het nu echt wilt en dat wat je los mag laten.

Dit is vaak een mooi, uitdagend pad en soms ook kwetsbaar, confronterend en moeilijk. Je gaat ontdekken hoe je in het ongemak zelf het gemak kunt vinden

Het geeft je de kans je kracht meer in te zetten en met meer zachtheid naar jezelf en jouw persoonlijke verhaal te kijken.