Opstellingsavonden

  In een opstelling krijg je op een diepere laag helderheid en inzichten rondom patronen waarin je vastloopt. Je gaat ervaren waar het in de kern om draait.

Ongeacht hoe de band met je familie voelt, je bent verbonden met elkaar. In deze verbinding kunnen verstrikkingen ontstaan die invloed hebben op jullie contact en/of op jouw liefdesrelaties, vriendschappen, werk, financiën en levenswijze. Met een opstelling krijg je inzicht in de dynamieken die spelen in jouw familie en jouw leven. Het geeft je de ruimte om te ervaren in welke patronen jij hierdoor stapt. Dit gaat altijd zonder oordeel. Het ene is niet beter dan het andere. Wel zijn er onderwerpen die je los mag laten, op mag pakken of aan mag kijken. Dit wordt voelbaar en zichtbaar in een opstelling.

We stellen jouw vraag op met de hulp van representanten. Een representant gaat een plek innemen van een familielid, relatie of thema. Hierdoor gaat de representant de energie van die specifieke persoon of thema ervaren. Dit geeft veel inzicht aan jou als vraagsteller maar ook aan de representant die hierdoor zijn eigen inzichten opdoet.

Tijdens een opstelling worden verborgen knelpunten zichtbaar en komt er licht op de wijze waarop jij uit je belemmerde patronen kan stappen

Wil jij inzicht krijgen in je persoonlijke knelpunten met een vraag of wil je als representant aanwezig zijn dan ben je van harte welkom.

Je kunt jezelf aanmelden voor:

– Donderdag avond 13 juni 2024 van 18.45 tot 22.15 in Haren

 

 

Kosten vraagsteller: €110 incl BTW
Kosten representant: €35 incl BTW