Coaching & Training

Wil je hier meer van weten?

Soms kom je op het punt dat je het gevoel hebt dat je stil staat terwijl je verder wilt. Of je loopt vast in je privésituatie of op je werk. Je voelt dat het schuurt en kunt niet goed ontdekken waar. Je bent niet meer in verbinding met jezelf. Dan kan het helpen dit pad niet alleen te lopen. Ik loop met je mee, in een individuele sessie of een groepstraining, en stimuleer jou op zoek te gaan naar je natuurlijke kracht. Dat doe ik door middel van vragen, coaching en het gebruiken van verschillende werkvormen. Je gaat op zoek in je lijf naar waar het schuurt en door welke overtuigingen en patronen dit gevoed wordt. Je gaat op zoek naar wat jij nu echt wilt. En wat je los mag laten.

Dit is vaak een mooi en uitdagend pad en soms ook kwetsbaar, confronterend en moeilijk. Je gaat ontdekken hoe je in het ongemak zelf het gemak kan vinden.

Het resultaat is uiteraard voor iedereen verschillend, maar in grote lijnen:

– Word je je bewust van je eigen kracht.
– Herken je de patronen en overtuigingen die jou doen vastlopen.
– Word je je bewust van het feit dat jij bepaalt wat je doet. Of niet meer doet.

Het geeft je de kans je kracht meer en natuurlijker in te zetten en met meer zachtheid naar jezelf en jouw persoonlijke verhaal te kijken.

Coaching & Training vind plaats in mijn praktijk in Annen en vanuit daar deels in de natuur.

Ik coach en train ook op de werkvloer. Er kan gebruik gemaakt worden van mijn lopende aanbod of ik kan een training op maat maken. De trainingen passen naadloos in verschillende vitaliteitprogramma’s.

Neem Contact op

Location: Anlooërweg 2, 9468 CN Annen

Telephone: (06) 129 63 225

BTW: NL001376102B18